HORECA

Horeca interieur inrichting

Een unieke sfeer creëren voor uw horeca onderneming is voor ons een mooie uitdaging, De eerste indruk is bepalend voor uw bar of restaurant. De stijl moet aanspreken bij uw gasten, maar het moet ook werkbaar zijn. Wij vertalen uw wensen naar een inrichting die past bij uw visie en budget. 

INTERIEUR

Interieur Kantoor/ Showroom

Belangrijk voor een kantoor of showroom is dat het werkbaar moet zijn voor uw medewerkers, maar zeker zo belangrijk zijn de sfeer en de uitstraling, Dat is ook bepalend voor de productiviteit op het kantoor en dat klanten zich welkom voelen bij uw bedrijf. 


Interieur Particulier

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u een nieuwe inrichting van uw bestaande woning? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

We hebben ruime ervaring in het vervaardigen van meubilair en interieur voor particulieren en voelen de wensen van onze klanten goed aan. Wij leveren hoogstaande, duurzame producten en gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Dus wanneer u met uw ontwerp bij ons langskomt, denken we met u mee en bespreken wij graag de mogelijkheden.

DECOR

The Set Company is van origine een decorbouwbedrijf gespecialiseerd in het maken van decors voor films en commercials. U kent ons o.a. van een Oscar winnende film Karakter van Mike van Diem, maar ook van de film Down, de films en serie Flodder, en Lang leven de koningin. Met onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van decorbouw en het maken van commercials bieden wij onze expertise aan.

DISPLAY

Display/Instore/Etalages

Het eerste wat opvalt in een winkelstraat is het mooie uiterlijk van de etalage; presentatie is erg belangrijk. Mooie vitrines, display materiaal, verlichting, in uw kleuren en stijl. Uw producten komen mooier uit wanneer ze geplaatst worden in een mooie kast, op een unieke tafel of bijvoorbeeld op een chique mannequin podium. The Set Company heeft al vele winkelinterieurs mogen inrichten, we bespreken graag met u de mogelijkheden.