WIE ZIJN WIJ

Met enthousiasme en vakmanschap realiseren wij al sinds 1996 uw ontwerp. Interieurbouw en Decorbouw wereldwijd. No-nonsense, continue innoveren en hard werken daar staan wij voor. Originele projecten uitwerken, ontwikkelen en produceren, hiermee hebben wij een uitzonderlijke positie in de markt.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een nieuw interieur voor winkels, bedrijven, horecagelegenheden en particulieren, maar ook voor een origineel decor bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak begint het met “een idee” en dat werken we uit naar een exclusief eindresultaat. Gedurende het hele project houdt u een vast contact persoon bij ons die zorgdraagt voor een zorgvuldige afwerking. 

Het uitgangspunt voor al onze projecten is dat we uw wensen vertalen naar een uniek en realiseerbaar concept. Met ons gespecialiseerde team dragen wij zorg voor een onberispelijk eindresultaat. 

Wilt u weten wat allemaal mogelijk is? Op deze site vindt u voorbeelden van diverse gerealiseerde projecten. Kom eens langs voor een kop koffie, dan kunnen we kennismaken en uw ideeën bespreken. 

CONTACT